Početna

Nekad bilo...

Aktivnosti Škole šaha "Skakač" u februaru

Februar je rezervisan za klupsko prvenstvo Škole šaha "Skakač", koje će ovog puta biti otvorenog tipa.

Read more...
FIDE Online Arena predstavila novi interfejs PDF Print E-mail
Tuesday, 22 December 2015 11:44

Šah je prvi i jedini sport, priznat od Međunarodnog olimpijskog komiteta, koji se sada službeno može igrati preko interneta!

Došla je nova era za šah!

FIDE online Arena je jedina internet šahovska platforma Svjetske šahovske federacije na kojoj se mogu igrati preko interneta službene partije, turniri i svjetski šampionati, sa službenim međunarodnim rejtignom i titulama.

Samo nekoliko dana prije katoličkog Božića, FIDE Online Arena je objavila svoju novu verziju koja nudi najbolji poklon svim šahovskim ljubiteljima širom svijeta. Najmoderniji, lak za korisnike i dinamičan interfejs je šahovska platforma preko interneta koja savršeno odgovara svom jedinstvenom službenom karakteru.

Uz Aceguard, sistem protiv varanja i novi interfejs garantovano je ekskluzivno iskustvo igranja šaha preko interneta. Nove funkcije će takođe uskoro biti dostupne, uključujući treniranje preko interneta i predavanja od strane FIDE Akademije.

Dakle, svi bi trebali da se uključe na turnire FIDE Online Holiday I u Internet šahovsku sezonu 2016,koja će sigurno biti uzbudljiva!

Pridruži se FIDE Online Areni.

(Šahovska hronika)

Last Updated on Tuesday, 22 December 2015 11:47
 

Pretraga

Reklame

Banner
Banner
Banner
Banner
Naučite šah uz Školu šaha Skakač, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting