Početna Festival prijateljstva Objavljena preliminarna lista učesnika na Festivalu prijateljstva "Matirajmo predrasude"

Nekad bilo...

Raspored treninga u Školi šaha "Skakač" tokom aprila

April je tradicionalno mjesec u kojem počinju službena takmičenja, a prvo na redu je ponovo Kadetsko i omladinsko prvenstvo RS.

Read more...
Objavljena preliminarna lista učesnika na Festivalu prijateljstva "Matirajmo predrasude" PDF Print E-mail
Written by Branko Tomic   
Monday, 13 March 2017 00:29

Na trećem Festivalu prijateljstva "Matirajmo predrasude", koji je na programu 18. marta u Banjaluci, najvjerovatnije će biti oboren rekord po broju učesnika.

Podsjetimo da se na premijeri pojavilo 99 igrača, prethodne godine 107 šahista, dok ove godine organizatori planiraju najmanje 110 učesnika.

Trenutno se na listi nalazi 119 imena, ali će se sigurno nastaviti praksa otkaza u zadnjem trenutku iz raznih razloga. Ipak, na svako slobodno mjesto čekaju rezerve, kojih trenutno ima 20-ak.

"Broj učesnika diktira kapacitet sale, tako da ih, nažalost, ne može biti više od 120. Važno je da se manifestacija nastavlja, a veliko interesovanje nas uvijek stavlja na iskušenje da budemo još bolji domaćini", ističu u Školi šaha "Skakač".

Podsjećaju da igrači sa preliminarne liste moraju potvrditi učešće najkasnije na dan takmičenja do 9.30, nakon čega se u turnirsku listu uvršćuju rezerve.

"Na striktno poštovanje satnice smo primorani ne samo zato što je to odlika ozbiljne organizacije već i zbog nemogućnosti probijanja termina. Naime, ceremonija zatvaranja je planirana u 16 sati, do kada sve mora funkcionisati besprijekorno i prema 'redu vožnje'", kažu u Školi šaha "Skakač".

Last Updated on Monday, 20 March 2017 00:20
 

Pretraga

Reklame

Banner
Banner
Banner
Banner
Naučite šah uz Školu šaha Skakač, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting