Početna Škola šaha Skakač Banjaluka: Počelo prvenstvo Škole šaha Skakač

Nekad bilo...

U desetoboju Skakač bolji od Banjaluke

I u trećem meču najmlađih kategorija ŠK Banjaluka i Škole šaha "Skakač" viđene su zanimljive borbe, a ovog puta se igralo dvokružno na 10 tabli.

Read more...
Banjaluka: Počelo prvenstvo Škole šaha Skakač PDF Print E-mail
Saturday, 12 February 2011 22:10

Prvo pojedinačno prvenstvo Škole šaha Skakač iz Banjaluke počelo je 12. februara, a nakon tri odigrana kola u vođstvu se nalaze Milica Babić i Filip Gubo s maksimalnim učinkom.

Učestvuje 12 mladih šahista, koji će odigrati Berger, uz tempo od 30 minuta po takmičaru.

Tabela: Milica Babić i Filip Gubo 3, Jelena Gajić i Tijana Babić 2½, Marko Bundalo i Dejan Marjanović 2, Nemanja Vuksan (-) i Vladan Pejić 1, Borivoje Jovanović (-), Rastko Sinadinović (-), Jovan Sinadinović i Stefan Kondić 0.

"Ovo je odlična prilika za pripremu pred nastupajuće velike izazove. Već 27. februara nas očekuje nastup u Gradišci, na Kadetskoj ligi regije Banjaluka, zatim s djevojčicama početkom marta odlazimo u Potočane na osmomartovski turnir, a najveća iskušenja nas očekuju u aprilu, na Kadetskom prvenstvu RS", kaže Branko Tomić, predsjednik Škole šaha Skakač. "Godinu smo odlično počeli, s jednom srebrnom i dvije bronzane medalje na Svetosavskom turniru mladih u Banjaluci, čemu bih dodao i dva četvrta i po jedno peto i šesto mjesto. Glavni cilj su nam, ipak, bar dvije medalje na prvenstvu RS za kadete i jedno zlato na prvenstvu BiH."

Prvenstvo se igra u prostorijama ŠK Krajišnik, gdje se održavaju i treninzi dva puta nedjeljno.

Pobjednik će biti nagrađen peharom, tri prvoplasirana igrača će dobiti medalje, a svi učesnici diplome i knjige.

Last Updated on Sunday, 08 April 2018 19:49
 

Pretraga

Reklame

Banner
Banner
Banner
Banner
Naučite šah uz Školu šaha Skakač, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting